MUSIKCAFEEN HOLDER IGEN ÅBENT SØNDAG DEN 29. NOVEMBER

Billetter kan købes i SuperBrugsen i Blistrup

MUSIKCAFEEN FÅR LOKALT BESØG SØNDAG DEN 29. NOVEMBER

 

Efter en overvældende sæsonstart holder Musikcafeen igen åbent den sidste søndag i måneden, nemlig søndag den 29.november – som sædvanligt fra 14.00 til 16.30.

Denne søndag får vi lokalt besøg, idet Mc Larsen fra Tisvilde kommer og underholder. Om Mc Larsen kan man sige at, det lidt irsk klingende navn dækker over deres specielle tone, der kommer fra violinen, guitaren harmonikaen og bassen tilsammen. Dette afholder dog ikke Mc Larsen fra at spille og synge på dansk. Desværre må vi ikke synge med, det lægger musikken ellers op til. Mange af sangene er skrevet af John Kofoed og handler om naturen og menneskene her i vores skønne Nordsjælland. Det er værd at lægge øre til.
Foruden Mc Larsen skal vi også høre Klaus Helmer. Klaus synger aktuelle sange af Lars Kanit. Lars Kanits tekster er kendt fra Frederiksborg Amtsavis, hvor han causerer over aktuelle emner. Og hvilket emne har fyldt mere i dette år end corona. Klaus fortolker Kanits altid morsomme tekster på en forrygende måde. Glæd jer! I vil få en morsom vinkel på coronaens mange fortrædeligheder!
Mange vil huske Beatles for deres musik  nogle vil huske teksterne. Jørn Larsen har over- (under)sat en stribe af Beatles’ tekster til dansk. Det er absolut ikke kedeligt! Kom og få et godt grin over Jørns finurlige danske Beatlestekster.

Musikcafeen i Blistrup Medborgerhus er naturligvis forsynet med alle de foreskrevne værnemidler i form af håndsprit og plancher, hvor coronarådene er at læse. Vi laver en bordopstilling der tilgodeser afstandskravene – så kom trygt!
Det er desværre ikke muligt at synge fællessange pga coronareglerne, men det er tilladt at nynne forsigtigt for sig selv. Det er dog tilladt, ifølge Sundhedsmyndighederne, at synge med eksempelvis på Mc Larsens sange, hvis man har mundbind på!

 

Entre: 50 kr. Billetter kan købes i SuperBrugsen, Blistrup fra den 16.11 til den 27.11.
Kaffe og kage samt drikkevarer kan købes.