Musikcafe

Fantastisk sæsonafslutning i Musikcafeen

Forrygende sæsonafslutning i Musikcafeen

Søndag de 31. marts sluttede Musikcafeen sæsonen med et brag af en fest. Der var lokal underholdning, og der var professionel underholding af to kvindeligemusikere fra Sverige. Herregymnastikkoret afsluttede (som sidste år) sæsonen med at synge de numre, de har indøvet gennem vinteren. I koret var en modig mand, som var forsanger på De Nattergales Tømmersang. Virkelig morsomt! Også damerne i Blistrup var repræsenteret, nemlig i form af fire Syngdamer i farvestrålende kjoler. De underholdt med omskrevne sange, og salen jublede.

De to musikere fra Sverige, Ann-Catrine og Ing-Marie underholdt med deres helt sublime spil og utroligt smukke sang. Der var ikke en eneste i salen, der var uberørt af deres sange. Der var både morsomme, sørgelige og alvorlige sange på deres repertoire. Musikcafeen vil gerne her takke for alles deltagelse gennem vinteren – vi glæder os til at se jer igen den 29. september.

Musikcafeen bestyres af Nellie og Frank Samuelsen og byder på musik fra mange forskellige genrer. Hver  musikcafe byder på nyt program, og indeholder flere forskellige indslag. Udover de optrædende skal publikum også synge med på de indlagte fællessange. Entre: 50 kr. Billetter købes ved indgangen. Kaffe og kage samt drikkevarer kan købes.