MUSIKCAFEEN HOLDER ÅBENT IGEN SØNDAG DEN 31. OKTOBER

Billetter kan købes i døren

Musikcafeen  får besøg af Kristian Bach søndag den 31. oktober

 

Det er med stor glæde og fornøjelse, at vi igen kan komme til at åbne Musikcafeen. Vi har glædet os til at byde jer velkommen igen. Blistrup Medborgerhus som danner rammen omkring Musikcafeen er naturligvis forsynet med alle de foreskrevne værnemidler i form af håndsprit og plancher, hvor coronarådene er at læse. Afstandskravene er afskaffet den 1. september og vi må igen synge i fællesskab – så kom glad!

 

Kristian Bach er en alsidig herre med en meget solid musikalsk baggrund. Der kan forventes sangglæde og musikalitet, når Kristian formidler poesi og danske tekster akkompagneret af sin egen akustiske guitar. Han har netop udgivet sit andet album, der som det første formidler tekster og musik med rod i vise- og højskoletraditionen. Der er således lagt op til refleksion og eftertanke.

Foruden Kristian Bach gæster og Suzanne og Ole Musikcafeen. De to har vandret utallige kilometer på Caminoen, og om aftenen har de underholdt med deres dejlige sange. Mon ikke vi får nogle af disse at høre? De har i hvert fald en del at dele ud af.

Der er naturligvis også fællessange, hvor publikum får lejlighed til at synge med, og værterne kommer også på scenen en enkelt gang.

Der sælges kaffe, the og kage. Entre 50 kr. Blistrup Medborgerhus, Helsingevej 64F, Blistrup

 

 

Entre: 50 kr. Billetter købes ved indgangen.
Kaffe og kage samt drikkevarer kan købes.