Musikcafe

Musikcafeen får besøg fra Lille Edet i Sverige

Søndag den 31. marts har Musikcafeen besøg af to svenske musikere fra LIlle Edet. Ing-Marie Rommell og Ann-Catrine Persson synger viser, der spænder fra folkeviser over smukke ballader til humoristiske og urkomiske sange – ofte spillet på nøgleharpe og guitar, men også bas og fløjter indgår i deres repertoire. Det hele afleveres med et stort musikalsk overskud og godt humør. Foruden disse to dygtige svenske kvinder, så skal vi møde Herregymnastikkoret endnu engang. De har atter brugt sæsonen til at indøve nye numre (det suges, at de også har lavet gymnastik), og dem skal vi naturligvis underholdes med. Det skal også nævnes, at Musikcafeen får besøg af, den til lejligheden sammensatte syngepigetrup, De Blistrupske Syngedamer. Kom glad – det bliver fornøjeligt!

I forlængelse af Musikcafeen afholdes der Blistrup spiser sammen. Der serveres stegt flæsk!! Billetter købes i SuperBrugsen senest den 29. marts.

Seks søndage i løbet af sæsonen vil Musikcaféen  fylde Medborgerhuset med masser af god musik. Cafeen er åben fra kl. 14 til kl.16.30. Der er Musikcafé således: Søndag d. 31. marts 2019

Musikcafeen bestyres af Nellie og Frank Samuelsen og byder på musik fra mange forskellige genrer. Hver  musikcafe byder på nyt program, og indeholder flere forskellige indslag. Udover de optrædende skal publikum også synge med på de indlagte fællessange. Entre: 50 kr. Billetter købes ved indgangen. Kaffe og kage samt drikkevarer kan købes.