MUSIKCAFEENS SÆSONÅBNING

Søndag den 27. september åbner Musikcafeen for den nye sæson

Musikcafeens sæsonåbning søndag den 27. september kl 14.00

 

Det er med stor glæde og fornøjelse, at vi igen kan komme til at åbne Musikcafeen. Vi har glædet os til at byde jer velkommen igen. Blistrup Medborgerhus som danner rammen omkring Musikcafeen er naturligvis forsynet med alle de foreskrevne værnemidler i form af håndsprit og plancher, hvor coronarådene er at læse. Vi laver en bordopstilling der tilgodeser afstandskravene – så kom trygt!

 

Sæsonens første Musikcafe har besøg af ingen mindre end Leon Hegelund. Leon er, med god grund! kendt i vidde musikkredse i Danmark. Han kan som ingen anden få tilhørerne til at sidde ude på kanten af stolen, for ikke at gå glip af noget. Han er virkelig værd at opleve!

Udover Leon Hegelund så får Musikcafeen også besøg Karen Fløe og Svend Johansen. Karen synger bl a en vise om Søren Pind. Den er hylende morsom og skal opleves. Svend er en utrolig dygtig fortolker af Osvald Helmuth. Så hvis man kan lide Osvalds tekster, så skal man komme og høre Svend. Han gør det SÅ godt!
Musikcafeens værter er også på scenen med et par sange. Det er desværre ikke muligt at synge fællessange pga coronareglerne, men det er tilladt at nynne forsigtigt for sig selv.

Musikcafeen bestyres af Nellie og Frank Samuelsen og byder på musik fra mange forskellige genrer. Hver  musikcafe byder på nyt program, og indeholder flere forskellige indslag.

Entre: 50 kr. Billetter købes ved indgangen.
Kaffe og kage samt drikkevarer kan købes.