MUSIKCAFEEN HOLDER IGEN ÅBENT SØNDAG DEN 26. SEPTEMBER

Billetter kan købes i døren

MUSIKCAFEEN FÅR FINT BESØG SØNDAG DEN 26. september

 

Musikcafeen i Blistrup åbner for sin femte sæson søndag den 26.september kl 14.00

 

Det er med stor glæde og fornøjelse, at vi igen kan komme til at åbne Musikcafeen. Vi har glædet os til at byde jer velkommen igen. Blistrup Medborgerhus som danner rammen omkring Musikcafeen er naturligvis forsynet med alle de foreskrevne værnemidler i form af håndsprit og plancher, hvor coronarådene er at læse. Afstandskravene er afskaffet den 1. september og vi må igen synge i fællesskab – så kom glad!

 

Sæsonens første Musikcafe søndag den 26. september har besøg af ingen mindre end Leon Hegelund. Leon er, med god grund, kendt i vidde musikkredse i Danmark. Han kan som ingen anden få tilhørerne til at sidde ude på kanten af stolen for ikke at gå glip af noget. Han er virkelig værd at opleve!

Udover Leon Hegelund så får Musikcafeen også besøg Karen Fløe og Grethe Hermansen. Karen synger bl a en vise om Min lille hemmelighed. Den er hylende morsom og skal opleves.
Musikcafeens værter er også på scenen med et par sange. Det er heldigvis igen tilladt at synge fællessange, så det gør vi naturligvis!

 

Entre: 50 kr. Billetter købes ved indgangen.
Kaffe og kage samt drikkevarer kan købes.