Blistrup Pensionistforening

Blistrup Pensionistforening har bestået i 55 år og holder medlemsmøder hver onsdag fra september til omkring maj. Vi byder på foredrag, musik, banko og arrangerer  udflugter. Alle efterlønnere, pensionister eller førtidspensionister er velkomne.
Møderne er hver onsdag kl. 13 i Medborgerhuset, Helsingevej 64 F, Blistrup, 3230 Græsted medmindre andet er angivet.
 

BLISTRUP PENSIONISTFORENING

Blistrup Pensionisrforening har lukket for aktiviteter i resten af 2020.

Kære medlemmer af Blistrup Pensionistforening.

 
Det er med sorg i hjertet og stor beklagelse, at vi nu (igen) må aflyse. Set i lyset af de seneste udmeldinger om et forsamlingsforbud med maksimalt 10 personer, så er vores forening lukket. 
Vi har i bestyrelsen besluttet at aflyse frem til jul – altså resten af vores efterårsprogram. Med de smittetal vi har set de seneste dage, så føler vi ikke, at vi kan mødes uden risiko. 
Det er VIRKELIG ærgerligt, da vi havde lagt et rigtig godt program for denne efterårssæson. Heldigvis kan vi flytte det meste til foråret. Nu er det jo, som bekendt, svært at spå – og især om fremtiden, så intet er sikkert. MEN vi arbejder på at forlænge sæsonen i foråret. Måske kan vi komme igennem med at forlænge sæsonen frem til Sankt Hans. Dette vil I naturligvis høre mere om.
 
Indtil da – hold jer raske!!! Og hvis I har spørgsmål – eller bare vil snakke – så kan I ringe til Arne (40309340) eller Nellie (21727688) – hellere en gang for meget, end en gang for lidt ?
 
De allerbedste hilsner på vegne af bestyrelsen – Nellie ?

 

BLISTRUP PENSIONISTFORENING

Arne        4030 9340

Nellie      2172 7688