Forårsfest med Moonshiners

FORÅRSFEST MED MOONSHINERS

Spise- og danseaften – Moonshiners underholder fredag den 13. marts 2020 kl 18.30.

MOONSHINERS spiller og synger, inspireret af den nordatlantiske sangskat, fra både Irland, Skotland, England og med pluk fra USA.

MOONSHINERS består af: Viggo Plambech, Ejvind Lüth Hedegaard og David Sansome, der alle har været en del af den danske folkescene i mange år. Tre solide stemmer, der synger stærke, sprøde og smukke stemningsfyldte vokaler, understøttet af diverse instrumenter som guitarer, banjoer og violin, krydret med sandfærdfærdige løgnehistorier og syng – med – sange. Stuehyggeligt…

Kom og oplev disse tre herrer, der tilsammen forstår at sætte fut i sagerne og løfte stemningen helt i top. Der bliver rig mulighed for at få luftet sangstemmerne, da Moonshiners byder på rigtig mange sange, som vi alle kender – og elsker….

Inden Moonshiners går i gang, skal vi naturligvis have noget mad. Denne aften serveres der: Oksefilet og kalkunfilet samt flødekartofler og salat. Dørene åbnes kl 18.00.

Billetter kan købes for 200 kr i SuperBrugsen fra 25.februar til 11.marts 2020. Der kan også købes billetter online mod billegebyr på www.billetto.dk