Forårsfest med Moonshiners

FORÅRSFEST MED MOONSHINERS

Spise- og danseaften – Moonshiners underholder fredag den 13. marts 2020

MOONSHINERS spiller og synger, inspireret af den nordatlantiske sangskat, fra både Irland, Skotland, England og med pluk fra USA.

MOONSHINERS består af: Viggo Plambech, Ejvind Lüth Hedegaard og David Sansome, der alle har været en del af den danske folkescene i mange år. Tre solide stemmer, der synger stærke, sprøde og smukke stemningsfyldte vokaler, understøttet af diverse instrumenter som guitarer, banjoer og violin, krydret med sandfærdfærdige løgnehistorier og syng – med – sange. Stuehyggeligt…

Kom og oplev disse tre herrer, der tilsammen forstår at sætte fut i sagerne og løfte stemningen helt i top. Der bliver rig mulighed for at få luftet sangstemmerne, da Moonshiners byder på rigtig mange sange, som vi alle kender – og elsker….

Inden Moonshiners går i gang, skal vi naturligvis have noget mad. Denne aften serveres der: Oksefilet og kalkunfilet samt flødekartofler og salat.

Billetter kan købes for 200 kr i SuperBrugsen fra 25.februar til 11.marts 2020. Der kan også købes billetter online mod billegebyr på www.billetto.dk