Tamra Rosanes – amerikansk aften

Countrymusik, dans og burgere.

Fredag den 15. november kl 18.30 starter vi vores amerikanske aften med “byg-selv-burgere” på amerikansk maner. Vi sælger naturligvis også Budweiserøl til! Selvfølgelig sælger vi også andre former for drikkevarer, ganske som vi plejer.

Når maden er sunket, er vi klar til at høre Tamra Rosanes med band. Tamras historie er ikke helt almindelig, da hun allerede har en lang karriere at berette om.
Tamra Rosanes er en dansk-amerikansk countrysanger  og sangskriver,  som i løbet af sin karriere har udgivet 17 plader, hvor hun blandt andet har en modtaget Danish Music Award for albummet ‘Foot Loose’ (1994).
Hun udgjorde sammen med Sanne Salomosen og Lis Sørensen trioen Cowgirls, hvortil hun også skrev og producerede sangene på albummet ‘Girls Night Out’ (2001).
I 2014 modtog Tamra Rosanes den fornemme hæder at blive optaget i America’s Old Time Traditional Country Music Hall of Fame.
Hun turnerer året rundt, med sin akustiske trio Hallelujah Special samt med countrybandet Tamra Rosanes and the Rowdy Cowboys.
Vi ser frem til at kunne slå dørene op for dette arrangement – husk danseskoene!!

Billetter kan købes for 200 kr i SuperBrugsen i Blistrup fra den 25. oktober til 13. november, eller online mod billetgebyr på www.billetto.dk